Kawazi.Net
http://forum.kawazi.net/

*** UUDET JÄSENET! ***
http://forum.kawazi.net/viewtopic.php?f=2&t=1432
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  jiikoo [ Ti Tammi 16, 2007 18:05 ]
Viestin otsikko:  *** UUDET JÄSENET! ***

Olisi suotavaa laittaa kotipaikkakunta ja jotain harrastuskohtaankin ihan vain varmistuksen maksimoimiseksi. Tällä yritetään välttää oudompien käyttäjätunnuksien hylkääminen vaikka asialla olisi ihan asiallinenkin yrittäjä.

On paljon helpompaa hyväksyä uusia jäseniä käsin yksitellen kuin jahdata spammaajia ympäri foorumia.

Epäkelpojen sähköpostien takia ylläpidolle tulee turhaa virhepostia joten toimimattomien osoitteiden tunnukset poistetaan sitä mukaa kun niitä ilmenee. Eli toimiva osoite on pakollinen. Ilmoittautuminen osoitteeseen staff at kawazi dot net.

Ja sitten uusien jäsenien kirjaajana toimiva Raato jatkaa: kun olet maksanut Mosanmasalle jäsenmaksun ja saanut vastineeksi tarrakasan & hihamerkin, Mosanmasa lähettää jäsenen tiedot minulle ja minä lisään ne jäsenrekisteriin ja annan jäsenoikeudet foorumille. Tässä on huomattava, että me teemme tätä vapaaehtoistyönä oman päivätyön ohella, joten pientä tai hieman pitempääkin viivettä saattaa esiintyä työkiireistä riippuen. Joten toivoisin kärsivällisyyttä - kyllä ne tiedot aikanaan käsitellään :P Tiedustelut asian etenemisestä voi osoittaa suoraan minulle YV:nä. Samoin minulle voi ilmoitella, jos jokin tieto muuttuu (yhteys- ja/tai kalustotiedot).

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/