Kawazi.Net
http://forum.kawazi.net/

VN 800 Starttikytkin
http://forum.kawazi.net/viewtopic.php?f=25&t=9633
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Kawautunut [ Pe Heinä 26, 2019 14:30 ]
Viestin otsikko:  VN 800 Starttikytkin

Ongelma: Väinö seisoi muutaman kuukauden. Nyt kun yritän käynnistää niin startti pyörii mutta kone ei. Onko tämä käyttämättömyydestä hajoaminen ominaisuus vai kävikö huono tuuri ? Ennen seisomustaan oli laakin peli elikkä ehjänä seisomaan laitettu vähä niinku leikkuupuimurit. Paikallinen Kawa-edustaja sanoi että purettava ja tod.näk. parin saturaisen osat vaihdettava. Onko hyviä ideoita ?

Kirjoittaja:  Kawautunut [ Ti Elo 06, 2019 08:14 ]
Viestin otsikko:  Re: VN 800 Starttikytkin

Väliaikaraportti: Startin kytkin oli vain vissiin niin tolkuttoman likainen että oli jämähtänyt. Bräkleen käsittely muutamaan kertaan auttoi. Heräsi kysymys onko tuohon koska viimeksi vaihdettu öljyt....

Varaosapuolelta positiivisia yllätyksiä: Kytkinkopan tiiviste oli Jokiniemellä hyllyssä ja muutkin hilppeet tuli alta viikon, jopa vesiputken tiivisteet joita ei ollut Sumekonkaan hyllyssä. Pessimisti kun olen, tilasin varmuuden vuoksi nuo vesiputken tiivisteet myös Lontoosta. Tulivat samana päivänä.

Kirjoittaja:  AV [ Ti Elo 06, 2019 15:29 ]
Viestin otsikko:  Re: VN 800 Starttikytkin

Joo kyllä, tuosta se lähtöö..., mielenkiintoistapa olisi tietää mikä lienee teho/painosuhteensa?

Kirjoittaja:  Kawautunut [ To Elo 08, 2019 16:35 ]
Viestin otsikko:  Re: VN 800 Starttikytkin

Niin, ulkoisen habitukseni tuntijat voinevat ilman laskutikkuakin päätellä että teho/painosuhde ei ole häävi. Paino/tehosuhde perin kova olisi.
Kiitokset AV:lle varaosa-kuriirina olemisesta. Onnistuin eräältä Vulcan Riders-hahmolta ostamaan matalammat sarvet ja tosi hyvät tankkimerkit. Taitavat olla käyttämättömät. Kunhan nyt vielä sopisivat tankin muotoihin. Ovat eri mallin pyörästä. Tähän kuuluisi sellainen ohut alumiinilätkä vissiin. Jos kelläin on Väinön vilkkuja jouten niin ainakin yhden tarvitsisin. Lähden savotalle. :kuusi:

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/