Kawazi.Net

Kawasakihenkisten kohtauspaikka
Tänään on Ma Huhti 19, 2021 02:59

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Vilkut ei toimi takana.
ViestiLähetetty: Ke Marras 25, 2020 16:12 
Poissa

Liittynyt: Ke Helmi 22, 2006 09:00
Viestit: 123
Paikkakunta: jyväskylä
Noo, laittelin tuossa uudet tarvikevilkut ja nyt etuset toimii normaalisti mutta takana vilkkuu molemmat yhtä aikaa. Mitä tämä meeinaa?
Siis z1000 mk2.

_________________
Have a mercy


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Vilkut ei toimi takana.
ViestiLähetetty: Ke Marras 25, 2020 19:09 
Poissa

Liittynyt: Pe Touko 22, 2009 19:49
Viestit: 506
Paikkakunta: Vantaa
minäkun milloin pulannu noitten sähköjen / vilkkujen kans, huomannu että maadoitus aina teetättää , milloin varret maalissa...
ja näissä ollu ilmiönä tuo aina , palaa miten sattuu ja vilkuu ja ei,
joku kosketushäiriö vaan... :axe2:

_________________
Z 1300 Dfi -84

KZ 1300 B2 Touring -80

Z 900 / 1075 TC -75/-80 Modattu `Lime´


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Vilkut ei toimi takana.
ViestiLähetetty: La Marras 28, 2020 00:34 
Poissa

Liittynyt: Ke Helmi 22, 2006 09:00
Viestit: 123
Paikkakunta: jyväskylä
Kääntelin ja vääntelin vasemman kahvapuolen johtonippua ja aina välillä aivan kaikki meni pimeäksi eli ainakin siinä on jotain vikaa kun vaan osaisi löytää mitä,,

_________________
Have a mercy


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Vilkut ei toimi takana.
ViestiLähetetty: Ti Joulu 01, 2020 18:04 
Poissa

Liittynyt: Ke Helmi 22, 2006 09:00
Viestit: 123
Paikkakunta: jyväskylä
:yesyes: :mrgreen: No niin, vilkkukatkaisia oli sisältä uskomattoman likainen. Pyyhin ja putsasin sen paksun köhnän pos ja nyt taitaa toimia. Nyt vaan teipattava johtonippu kasaan ja kokeilemaan onko lopputlos toivottu.

_________________
Have a mercy


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Vilkut ei toimi takana.
ViestiLähetetty: Ke Joulu 02, 2020 16:13 
Poissa

Liittynyt: Ke Helmi 22, 2006 09:00
Viestit: 123
Paikkakunta: jyväskylä
Vilkut alkoi toimia kunnolla vasta kun laitoin kaapelin rungon ja moottorin välille, eli maadoituksiin täytyy tosiaan puuttua.
Nyt ei kylläkään toimi hätävilkut.

_________________
Have a mercy


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com